Sokan gyűlölni fogják az új Call of Dutyt

Már egy hónapja tudható, hogy az évente új résszel jelentkező Call of Duty-játéksorozat 2018-as epizódja a Black Ops IIII (a cím nem elírás), de a rajongókat most egy meglehetősen durva pletyka sokkolja: a Polygon információ szerint az október 12-ére beharangozott játék egyáltalán

nem kap sztorimódot, csak multiplayer kampány lesz a játékban.

Habár az kétségtelen, hogy a vásárlók mindig a többszereplős móddal játszanak hónapokon keresztül, de ettől függetlenül a hír hallatán biztos, hogy sokan felháborodnak, és talán még az is megutálja a hullámzó minősége miatt sokat kritizált szériát, aki eddig minden évben benevezett az új részre. A felháborodás ráadásul azért is tűnhet jogosnak, mert a Black Ops-„alsorozat” esetében azért mindig jelentős része volt a sztorinak, és sokan kíváncsiak várták, hogy idén vajon merre kanyarodik majd a történet.

A single player mód hiányát azóta a Kotaku portálnak is megerősítette két független forrás, és a legújabb információk szerint a széria életében először úgynevezett Battle Royale mód is kerül a játékba, aminek a lényege, hogy egyetlen ember maradhat talpon a multiplayer csata végére – akár csak a hihetetlenül népszerű Player Unknown’s Battlegrounds és Fortnite: Battle Royale című játékokban.


Megőrülnek az emberek a modern Hegylakóért

Harminc millió ember csak nem tévedhet.

A fenti információkat persze érdemes fenntartással kezelni, hiszen egyelőre csak pletykákról van szó, amiket a kiadó Activision nem hajlandó kommentálni. A készülő játékról hivatalosan május 17-én derülnek majd ki újabb információk, de részünkről egyáltalán nem lennénk meglepődve, ha az új Call of Duty tényleg csak online játékmódokkal érkezne.

Birkás Péter korábbi cikkei

Leave a Reply