Meghan Markle nem hívta meg az esküvőre az apját

Harry herceg egy hónap múlva elveszi Meghan Marklet, így nem csoda, hogy Angliában már minden a királyi esküvő körül forog. A május 19-i esküvő természetesen a menyasszony családját is lázban tartja, igaz, néhányan még meghívót sem kaptak a jeles eseményre.

Markle édesapja, Thomas a Mirorrnak nyilatkozott arról, hogy bár már 600 vendéget meghívtak az esküvőre, jelen állás szerint ő és fia nem lehetnek közöttük.

Nem vagyok elkeseredve, csak értetlenül állok a dolog előtt. Fáj, mivel egykor nagyon közel álltunk egymáshoz

– mondta a lapnak a menyasszony édesapja, aki úgy véli, azért nem kapott meghívást, mert nemrég rendőrségi ügybe keveredett, amikor ittasan vitatkozott a párjával. Akkor őrizetbe vették, de végül nem emeltek vádat ellene.

BATH, ENGLAND - APRIL 06:  Meghan Markle and Prince Harry, Patron of the Invictus Games Foundation attend the UK Team Trials for the Invictus Games Sydney 2018 at the University of Bath Sports Training Village on April 6, 2018 in Bath, England. The Invictus Games Sydney 2018 will take place from 20-27th October and will see over 500 competitors from 18 nations compete in 11 adaptive sports.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Itt nászutazik majd Harry herceg és Meghan Markle

Vilmos hercegékkel ellentétben Harry herceg és a leendő hercegné egy kicsit vadabb helyre mennek esküvőjük után.

A cikkben Meghan Markle testvére is megszólal. Ő azt érzi, hogy Harry herceg jövendőbelije akkor változott meg, amikor hollywoodi sztár lett, és már elfelejtette, hogy honnan jött.

A britek egyébként ennek ellenére imádják Marklet, és mindenki izgatottan várja a nagy esküvőt.

(Kiemelt kép: Chris Jackson / Getty)

Leave a Reply