Andrés Iniesta degeszre kereshetné magát Kínában

Már mi is megírtuk korábban, hogy Andrés Iniesta 22 év után távozik Barcelonából és vele együtt Európából, nagy eséllyel Kínában folytatja (vagy inkább vezeti le) a karrierjét.

MADRID, SPAIN - APRIL 21:  Andres Iniesta of Barcelona looks on at the Spanish Copa del Rey Final match between Barcelona and Sevilla at Wanda Metropolitano on April 21, 2018 in Madrid, Spain.  (Photo by Quality Sport Images/Getty Images)

Nem csak egy varázsló, egy korszak is búcsúzik Andrés Iniestával

Andrés Iniesta elköszönt, személyében az egyik legsokoldalúbb, legjobb játékost és egy fantasztikus embert veszít el az európai labdarúgás.

Most az AS napilap azt írja, a 33 éves futballistának a kínai Chongqing Dangdai elég komoly ajánlatot, csomagot tett össze. A madridi lap számokat is tud, és ha ezek végül beigazolódnak, Iniesta lehet a világ egyik legjobban fizetett labdarúgója.

Az ajánlat állítólag három évre 81 millió euró (kb. 24,5 milliárd forint), a játékos reklámjai utáni bevétel fele, illetve a kínai klub azt is vállalná, hogy hatmillió üveg bort vesznek a családi borászattól.

A világbajnok, kétszeres Európa-bajnok, négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, kilencszeres spanyol bajnok játékos még nem döntött a jövőjéről.

Leave a Reply