Keke Palmer a szexualitásáról: Soha nem éreztem magam elég heterónak és elég melegnek sem

A hétvégén a Los Angeles-i LMBTQ Központ díjátadó rendezvényén járt Keke Palmer. A színész (akit olyan filmekből ismerhetünk, mint a Nem), díjat is kapott, köszönőbeszédében pedig meglehetősen nyíltan beszélt a szexualitásáról is.

Annyira hálás vagyok, hogy ma itt lehetek, hogy egy olyan közösség befogadjon, amelyet mindig is úgy éreztem, hogy elfogadnak, és aminek a része vagyok. A szexualitás és az identitás számomra mindig is egyfajta problémát okozott. Soha nem éreztem magam elég heterónak és soha nem éreztem magam elég melegnek sem. Sosem éreztem magam eléggé nőnek. Soha nem éreztem magam eléggé férfinak. Mindig az járt a fejemben, hogy egy kicsit mindenből van bennem

– ecsetelte Palmer, aki nemrég szülte meg első gyerekét.

A színész továbbá elmondta, egész életében „férfiasan” csinált mindent, így az autóvezetést is, ezek miatt sok megvetést kapott. Már rájött, ezt azért tette, mert édesapjára akart leginkább hasonlítani.

Fiatalabb korom óta mindig megkérdőjeleztem azokat a skatulyákat, amikben kénytelen voltam létezni, és ez azzal kezdődik, hogy kinek kell lenned gyerekként. Fekete embernek kell lenned, akármilyen közegből is származol.

Kapcsolódó

The post Keke Palmer a szexualitásáról: Soha nem éreztem magam elég heterónak és elég melegnek sem first appeared on 24.hu.

Leave a Reply