Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

Edónak és Kobrának sem hívhatja majd születendő gyerekét

0

A Magyar Tudományos Akadémia márciusban is elbírálta, hogyan nem lehet majd hívni a gyerekeket a jövőben. A hvg.hu azt írja, a döntés szerint a lányokat nem lehet majd Böbének, Edónak, Noarának, Nádinnak és Bernadettenek hívni.

A fiúneveknél is döntöttek, így a jövőben születő kisfiúk nem viselhetik majd a Beni, a Jerzsua, a Kálmos, az Oliver, a Kobra, a Viliem, az Éron és
a Giovanni nevet sem.

UNDISCLOSED, GERMANY - AUGUST 12:  A 4-day-old newborn baby, who has been placed among empty baby beds by the photographer, lies in a baby bed in the maternity ward of a hospital (a spokesperson for the hospital asked that the hospital not be named) on August 12, 2011 in a city in the east German state of Brandenburg, Germany. According to data released by Eurostat last week Germany, with 8.3 births per 1,000 people, has the lowest birth rate in all of Europe. Eastern Germany, which not only suffers from a low birth rate, also has a declining population due to young people moving away because of high unemployment in the region. Europe as a whole suffers from a low birth rate and a growing elderly population.  (Photo by Sean Gallup/Getty Images)

Kemecse, Madita és Szibell: mutatjuk 2017 legújabb keresztneveit

De nyugodt lehet, Denielek, Zék, Vackorok, Felhők, Mazsolák, Hattyúk és Pötyik nem szaladgálnak majd az óvodában.

Kiemelt kép: MTI Fotó/Krizsán Csaba

Leave a Reply